Identipol QA2 kunststof kwaliteitscontroleMateriaal:kunststoffen
Toepassing:Kwaliteitscontrole, samenstelling
Merk:Identipol
Brochure:Download pdf

De IdentiPol QA2 is ontworpen om (zelfs ongeschoolde) productie- en verwerkingsmedewerkers van polymeren een eenvoudig hulpmiddel te bieden om de kwaliteit en identiteit van vormbare thermoplasten te beoordelen.

Het systeem is ontworpen om een snelle beoordeling te geven van binnenkomend materiaal (zowel nieuw als gerecycled) en de geschiktheid ervan voor gebruik op de productielijn. Dit wordt bereikt door de geautomatiseerde vergelijking van nieuwe partijen materiaal met bekende goede partijen, die eerder zijn getest.

De QA2 is een 2e generatie systeem met verbeterd gebruiksgemak, verbeterde mogelijkheden en verhoogde productiviteit, binnen een compacte, draagbare eenheid.
Dit intelligente systeem optimaliseert zelf de testomstandigheden zodat de operator alleen informatie over de leverancier, het materiaal en de batch nodig voordat hij een test uitvoert. Ingebouwde diagnostiek zorgt ervoor dat het monster altijd onder optimale omstandigheden wordt uitgevoerd, zodat de operator tijdens de korte testtijd (ongeveer 15 minuten) verder kan werken.

Informatie aanvragen
Productgroep:Materiaaltesten
Toepassing:Speciaal
Product:Identipol QA2 kunststof kwaliteitscontrole
Naam:*
Bedrijf:*
Telnr:*
Email:*
Uw vraag:*

Ter beperking van spam, verzoeken wij u de uitkomst van de volgende berekening in te vullen.:
8 + 7 *

Identipol QA2 kunststof kwaliteitscontrole 

Foto's
Identipol QA2 kunststof kwaliteitscontrole Identipol QA2 kunststof kwaliteitscontrole Identipol QA2 kunststof kwaliteitscontrole Identipol QA2 kunststof kwaliteitscontrole
Klik om te vergroten!


terug
Selecteer een productgroep:
of zoek op norm / materiaalsoort:
  Norm:


Materiaalsoort:


Ik zoek...Copyright © 2021 Artec Testnology – alle rechten voorbehouden | sitemap