VeriVide
VeriVide, gevestigd in Leicestershire, is een wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van gespecialiseerde verlichtings- en beeldvormingsapparatuur voor snelle en nauwkeurige beoordeling - zowel digitaal als visueel - van kleur en uiterlijk.

Sinds 1964 verbeteren ze wereldwijd de kleurbeoordelingstechnologieën. Veel van hun producten bepalen de visuele uiterlijke normen waaraan leveranciers aan grote retailers moeten voldoen.


De klanten variëren van multinationals tot kleine ondernemingen in sectoren zoals textiel en kleding, voedingsmiddelen en dranken, farmaceutische producten, automotive, print en grafische toepassingen.

Naarmate het vermogen van de kleurtechnologie toeneemt, neemt ook de mogelijkheid toe om de normen voor kleur en uiterlijk te verhogen of om kleurgegevens te gebruiken om de productkwaliteit en veiligheid te verbeteren.

De R&D-werkzaamheden van VeriVide in de afgelopen vijftig jaar hebben bijgedragen aan de steeds hogere normen voor toepassingen van kleurgegevens.

De verzekering van VeriVide aan alle klanten is dat zij vastbesloten is om de hoogst mogelijke normen voor al haar producten en diensten te blijven stellen en naleven. Wanneer klanten VeriVide kopen, kopen ze altijd het allerbeste ter wereld.


Klik hier voor een overzicht van het VeriVide-programma.

Selecteer een productgroep:
of zoek op norm / materiaalsoort:
  Norm:


Materiaalsoort:


Ik zoek...Copyright © 2020 Artec Testnology – alle rechten voorbehouden | sitemap