VeriVide Nederland, Lichtkasten
VeriVide, produceert gespecialiseerde verlichtings- en beeldbewerkingstools voor visuele en digitale beoordeling van materiaalkleuren en uiterlijk. Alle producten worden vervaardigd in Enderby, Leicestershire en wereldwijd verkocht door een netwerk van, ter zake kundige, distributeurs.

Als toonaangevende fabrikant, werkt Verivide continu aan de verdere ontwikkeling van hun programma. Veel internationale merken raadplegen VeriVide bij het bepalen van hun kleurstandaarden voor leveranciers. Het is om deze reden dat VeriVide langdurige relaties heeft ontwikkeld met supply chains over de hele wereld.

Visuele beoordeling is eenvoudigweg het bekijken van een product, object of materiaal.
Echter, de resultaten van visuele beoordeling kunnen enorm variëren. Als u in de winter bij uw kantoorraam een stoffenmonster voor een bank bekijkt, zullen de kleur en het uiterlijk sterk verschillen van wat een fabrikant in Piemonte, Italië bij hun raam, of een koper in een Meubelzaak in Amsterdam bij de verlichting in de winkel, ziet.

De variaties in eigenschappen van verschillende lichtbronnen kunnen tot meningsverschillen leiden, met als mogelijke gevolgen, vertraging in productietijden en zelfs omzetverliezen en boetes voor leveranciers.

Industriële gebruikers van lichtkasten zijn zowel multinationals als kleine ondernemingen in sectoren zoals textiel en kleding, voedingsmiddelen en dranken, farmaceutische producten, automotive, print en grafische toepassingen.


Door R&D heeft VeriVide in de afgelopen vijftig jaar bijgedragen aan het ontwikkelen van steeds strengere normen voor toepassingen van kleurgegevens.

VeriVide is vastbesloten om de hoogst mogelijke normen voor al haar producten en diensten te blijven stellen en naleven. Daarom is uw keuze voor VeriVide de beste keuze.


Klik hier voor een overzicht van het VeriVide-programma.

Selecteer een productgroep:
of zoek op norm / materiaalsoort:
  Norm:


Materiaalsoort:


Ik zoek...Copyright © 2022 Artec Testnology – alle rechten voorbehouden | sitemap