Verivide, Nederland
Verivide, Nederland

Kleurbeoordeling - De Verivide lichtkast als schakel in het proces van ontwerp tot eindproduct.

Kleurbeoordeling met de lichtkasten van Verivide, is belangrijk om een productkleur, voor een ontwerp, nauwkeurig te specificeren. Nog belangrijker is, dat de kleur van het eindproduct exact overeenstemt, en dat het deze kleur, ook tijdens gebruik, blijft behouden.

Bij elke stap in dit proces, is effectieve visuele communicatie, de sleutel tot succes. De lijst van de te doorlopen stadia van kleurbeoordeling kan verrassend lang zijn. Of de verantwoordelijke personen met elkaar, de producten fysiek beoordelen, of hierover elektronisch communiceren, als het om kleurbeoordeling gaat, moeten ze allemaal dezelfde taal spreken.

De VeriVide lichtkasten maken dit mogelijk door iedereen in de keten in staat te stellen om materialen en producten in een standaard lichtomgeving te beoordelen, en de resultaten eenvoudig met anderen te delen of uit te wisselen.

Gebruikers van Verivide lichtkasten zijn:

  • Bedrijven, waarvoor kleurnauwkeurigheid, belangrijk voor de productie of toeleveringsketen is.
  • Bedrijven die gebruik maken van VeriVide’s kwalitatief hoogwaardige daglichtlampen om andere producteigenschappen van bijv. levensmiddelen of vloeistoffen, te beoordelen.

Industriële sectoren, die de VeriVide lichttechnologie van onschatbare waarde vinden, zijn, kleding, textiel, leer, drukkerijen, ontwerpstudio's, verpakking, binnenhuisarchtectuur, interieurproducten, automotive, oppervlakbehandeling, verf en coatings, medische producten.

 https://vimeo.com/451798741


Aangezien bij vervanging van verlichting in winkel- en bedrijfspanden massaal gekozen wordt voor LED-verlichting heeft VeriVide een reeks LED-opties om het LED-verkooppunt nauwkeurig na te bootsen.

Selecteer een productgroep:
of zoek op norm / materiaalsoort:
  Norm:


Materiaalsoort:


Ik zoek...Copyright © 2022 Artec Testnology – alle rechten voorbehouden | sitemap