Vochtmeters -> Agricultuur

Delmhorst Graanvochtmeter, G-7 Delmhorst Graanvochtmeter, G-7 Een praktische graan vochtmeter voor granen en zaden. Voor vochtmeting  tijdens het oogsten en tijdens de opslag.
Meer informatie »

Delmhorst Grondvochtmeter, KS-D1 Delmhorst Grondvochtmeter, KS-D1 Grond vochtmeter. Controle van de aanwezigheid en meting van de hoeveelheid vocht in de bodem.
Meer informatie »

Delmhorst Hopvochtmeter, G-34 Delmhorst Hopvochtmeter, G-34 Vochtmeter voor hop en hopbalen. Vochtmeting in een bereik van 7 tot 14%
Meer informatie »

Delmhorst Katoenvochtmeter, C-2000 Delmhorst Katoenvochtmeter, C-2000 Vochtmeter voor katoen, wol, viscose en rayon. Voor vochtmeting bij het oogsten en/of verhandelen van katoen, wol, viscose en rayon.
Meer informatie »

Delmhorst Rietvochtmeter, F-2000-R Delmhorst Rietvochtmeter, F-2000-R Rietvochtmeter. Ook te gebruiken voor indicatieve vochtmeting in multiplex en vezelplaat.
Meer informatie »

Delmhorst Tabakvochtmeter, F-2000T Delmhorst Tabakvochtmeter, F-2000T Vochtmeter tabak. Zo populair als de F-2000 vochtmeter voor hooi, is dit model ontwikkeld voor vochtmeting in tabak.
Meer informatie »

Delmhorst vochtmeter, hop Delmhorst vochtmeter, hop Hop vochtmeter voor het meten van het vochtgehalte tijdens het drogen en de opslag. Digitaal display, vochtmeetbereik 7-23%.
Meer informatie »

Delmhorst Vochtmeters voor hooi, handboek Delmhorst Vochtmeters voor hooi, handboek GRATIS DOWNLOAD!
Hoe verbeter ik de kwaliteit van mijn hooi? Hoe waardevol is een hooivochtmeter?
Meer informatie »


top
Selecteer een productgroep:
of zoek op norm / materiaalsoort:
  Norm:


Materiaalsoort:


Ik zoek...Copyright © 2022 Artec Testnology – alle rechten voorbehouden | sitemap