Kleurbeoordeling – De schakel in het proces van ontwerp tot eindproduct

Kleurbeoordeling met de lichtkasten van Verivide, is belangrijk om een productkleur, voor een ontwerp, nauwkeurig te specificeren. Nog belangrijker is, dat de kleur van het eindproduct exact overeenstemt, en dat het deze kleur, ook tijdens gebruik, blijft behouden.

Bij elke stap in dit proces, is effectieve visuele communicatie, de sleutel tot succes. De lijst van de te doorlopen stadia van kleurbeoordeling kan verrassend lang zijn. Of de verantwoordelijke personen met elkaar, de producten fysiek beoordelen, of hierover elektronisch communiceren, als het om kleurbeoordeling gaat, moeten ze allemaal dezelfde taal spreken.

De VeriVide lichtkasten maken dit mogelijk door iedereen in de keten in staat te stellen om materialen en producten in een standaard lichtomgeving te beoordelen, en de resultaten eenvoudig met anderen te delen of uit te wisselen.

Gebruikers van Verivide lichtkasten zijn:

Bedrijven, waarvoor kleurnauwkeurigheid, belangrijk voor de productie of toeleveringsketen is.
Bedrijven die gebruik maken van VeriVide’s kwalitatief hoogwaardige daglichtlampen om andere producteigenschappen van bijv. levensmiddelen of vloeistoffen, te beoordelen.
Industriële sectoren, die de VeriVide lichttechnologie van onschatbare waarde vinden, zijn, kleding, textiel, leer, drukkerijen, ontwerpstudio’s, verpakking, binnenhuisarchtectuur, interieurproducten, automotive, oppervlakbehandeling, verf en coatings, medische producten.

Aangezien bij vervanging van verlichting in winkel- en bedrijfspanden massaal gekozen wordt voor LED-verlichting heeft VeriVide een reeks LED-opties om het LED-verkooppunt nauwkeurig na te bootsen.

De unieke LED-technologie elimineert afleidende schaduwen in het beoordelingsgebied terwijl de geboden verlichting voldoet aan de internationaal erkende standaard voor 3000/3500/4000K lichtbronnen.

Vochtmeters van Delmorst, voor bijna elk materiaal en elke toepassing

De bouwvochtmeters van Delmhorst zijn leverbaar:

 • Met meetpinnen voor accurate vochtmeting en nadere analyse
 • Zonder meetpinnen voor niet destructieve vochtmeting. Ideaal voor het snel scannen van diverse materialen waarbij het te meten product niet wordt beschadigd.
 • Met een ruime keuze uit diverse elektroden voor specifieke toepassing.

Uw voordelen: snel, eenvoudig en nauwkeurig het vochtgehalte bepalen met een handzame Delmhorst vochtmeter in:

 • Bouwmaterialen, als gipsplaat, isolatie, steen, cement, beton, hout etc.
 • Specifieke houtsoorten
 • Papier en karton
 • Vloer, muur, wand, plafond, caravan, boot, camper

Samen met de HT-4000 (thermohygrometer) of alleen de multifunctionele TotalCheck (3-in-1 combinatie van thermohygrometer én pin-vochtmeter én scanner), meet u tevens de omgevingstemperatuur, relatieve en absolute luchtvochtigheid en dauwpunt.

Vochtmeting in praktisch alle overige materialen en toepassingen

Naast de vochtmeters voor bouwmaterialen, biedt ons programma ook een serie vochtmeters voor allerlei andere materialen en producten. Zo zijn er de zeer populaire vochtmeters voor hout, papier, hooi en graan. En verder biedt dit programma een vochtmeters met specifieke ijklijnen voor o.a. leer, grond, hop, katoen, wol, viscose, riet en tabak.

Bij elke vochtmeter is er keuze uit een reeks elektroden voor verschillende specifieke toepassingen.

Vloeren vochtmeters en vochtmeting – Handboek

Met preventieve vochtmeting voorkomt u gevolgschade door vocht bij het vloeren leggen.

Download nu de gratis eGuide boordevol waardevolle tips en informatie over o.a.:

 • Vochtmeters, pin sensoren of niet-destructief
 • vochtmeting in houten vloeren
 • Vochtmeting in cementdekvloeren
 • Vochtmeting in betonvloeren
 • Vochtmeting na waterschade en bij schadeherstel
 • Informatieve gids voor professionele vloerenleggers, parketeurs, aannemers, etc.